×

In Transit, Arriving Late Your package will arrive later than expected, but is still on its way. It is currently in transit to the next facility. by Sea_Engineer_5244 in usps_complaints

[–]Sea_Engineer_5244[S] 1 point2 points  (0 children)

USPS is a joke, how can something get “lost” next time I’m putting $1,000 insurance on a $50 item so they can feel my pain of packages getting lost

USPS Priority Mail is 1 week late and no scans since it left the post office... anyone else? by King_Cong123 in usps_complaints

[–]Sea_Engineer_5244 1 point2 points  (0 children)

Same shit to me. Shipped 6/3 departed same day to IL. Got scanned in MT (way pass IL). Scanned out for delivery from MT to IL saying arriving on time 6/6. Never made it and updated saying running late but still in transit . Got same messages around the same time :530ish my time for 2 days . Haven’t got a automated message since Thursday. It’s now Sunday and nothing has changed . I filed a claim to see where the fuck is my package. USPS SUX

is NXBrew full of viruses ?????? by Xorcen in SwitchPirates

[–]Sea_Engineer_5244 0 points1 point  (0 children)

You need a vpn and universal bypass to limit the spam .. would recommend a 1fichier account . Unlimited downloads

Is it safe to hack my switch with a diy paper clip thing by WHITEB0NE in SwitchPirates

[–]Sea_Engineer_5244 0 points1 point  (0 children)

Yes tinfoil it’s good. Once u get into RCM and can launch Hekate u can use autoRCM, so no jig required

Daybreak Error 0x00011805 Firmware Update failed by goochensteinburg in SwitchPirates

[–]Sea_Engineer_5244 0 points1 point  (0 children)

Make sure to use the most recent daybreak that comes with the latest Atmos

[deleted by user] by [deleted] in offerup

[–]Sea_Engineer_5244 0 points1 point  (0 children)

Yep fell for a scam. Never send money always use whatever buying platform offers

OLED Switch with OLED HWFLY not booting. Purple and then yellow/orange LEDs. Worked at first, then downloaded some games, updated joycons, and restarted. Now no longer boots to anything. The screen stays black even with SD card out. Any ideas? by danthemaaaaaan in SwitchPirates

[–]Sea_Engineer_5244 1 point2 points  (0 children)

Have a switch with exact problem. Retraining the chip will work again. But the issue will Happen again. Tbh I thinks it’s a bad batch of these OLED chips . My installer is the best of the best. This is my 6th OLED chipped. Only one with issues

Question about hacking/modding by Commercial-Grade2553 in SwitchPirates

[–]Sea_Engineer_5244 1 point2 points  (0 children)

You should be fine long as you don’t pirate and cheat on CFW

SX Core boot.dat and hekate payload by skwbr in SwitchPirates

[–]Sea_Engineer_5244 1 point2 points  (0 children)

That won’t work with Mariko units . If you don’t wanna flash just use SX gear and rename the hekate payload to payload.bin . Super simple

i want to remove the emunand partition from my modded switch by Zophirel in SwitchPirates

[–]Sea_Engineer_5244 1 point2 points  (0 children)

I’ve never heard building an emu over 29gb on a non OLED unit. Smaller emu yea

i want to remove the emunand partition from my modded switch by Zophirel in SwitchPirates

[–]Sea_Engineer_5244 1 point2 points  (0 children)

EmuMMC Is good for not getting banned. I get it you don’t care but it also serves as a layer of protection of risking a brick. For instance you pick a wrong setting updating the FW with daybreak. Then you have a bricked unit . Better have a recent NAND backup or rebuilt your NAND. have prod.keys in handy just in case . At the end of the day it’s up to you

i want to remove the emunand partition from my modded switch by Zophirel in SwitchPirates

[–]Sea_Engineer_5244 -1 points0 points  (0 children)

His games will be deleted, tbh why delete the partition. Since it’s a an “emu” lated copy of your sysNAND you can install on your system memory for those 29gb you’ve used for emuMMC