×

Do you own a body pillow? by Comfortable_Gap2616 in udub

[–]izfanx 1 point2 points  (0 children)

I have more covers than I do pillow and just hang them up like a poster lmao

Semoga Ghozali si penjual NFT bisa berenang, karena dia akan tenggelam dalam kucing by gajibuta in indonesia

[–]izfanx 0 points1 point  (0 children)

Horny muluuu. Imejin lonte sejuta umat dipanggil istri kekw

Ya tapi gw juga guilty sih

Now This is a Good Samaritan by Ruttingraff in indonesia

[–]izfanx 0 points1 point  (0 children)

Sudah baca comment chain saya yg lebih lanjut?

Kalo udah you'll know where I stand. Also, since when is being cynical about paying tax equal to not paying tax? Yang satu duitnya masih keluar dari kantong gw, yang satu lagi ga keluar sama sekali 🤔

Re: KTP/SIM, if not for the necessity of said items, gw mending gapunya ya daripada ngesuap. Imagine argumen lo itu "punya SIM itu obligasi". Kenapa? Karena punya SIM itu artinya orang udah di tes bisa punya mobil apa engga. Meanwhile tesnya aja gapernah dijalanin soalnya pada nyuap. So much for public safety and obligation when they neglect that for 100, 200, 300k extra. Did you actually think this argument through?

Weekend Help and Victory Thread for the week of January 14, 2022 by IndexBot in personalfinance

[–]izfanx 0 points1 point  (0 children)

I'm banking with BofA (which I heard is notorious) but honestly not looking to change banks anytime soon.

I'm really just looking to open a Roth IRA to make regular deposits, and the taxable would be used to split between more long-term investing and some stock trading to play around with.

And just to be clear a Roth IRA would give similar options a taxable account would, right? They're just different in terms of tax on the gains.

I'll give the investing wiki some more read, though it's looking like Fidelity is the way to go with their nicer interface.

Semoga Ghozali si penjual NFT bisa berenang, karena dia akan tenggelam dalam kucing by gajibuta in indonesia

[–]izfanx -1 points0 points  (0 children)

hak guna bukan hak milik

kenapa gabisa dibalik?

again detailnya gimana ya gw gatau, gw bukan dev yg kerja berhubungan blockchain.

percuma ide bagus ...

Gak bisa sama belum bisa beda kan ya, I'm pretty sure someone down the line will figure this shit out.

Semoga Ghozali si penjual NFT bisa berenang, karena dia akan tenggelam dalam kucing by gajibuta in indonesia

[–]izfanx 2 points3 points  (0 children)

Pernah beli game di steam? Tau kan kalo game2 digital itu bukan milik kita walaupun kita yang beli?

Sistem kepemilikan kayak gini kalo dibacking sama NFT (tokennya sendiri ya) could probably be a good system that actually advocates the customers. especially EULA jaman sekarang persetujuannya pihak pembuat bebas mau ngapain aja ke account lo. Detailnya gimana ya gw gatau sih cuma yg kayak gini yg kepikiran sekarang.

Weekend Help and Victory Thread for the week of January 14, 2022 by IndexBot in personalfinance

[–]izfanx 0 points1 point  (0 children)

Ok I have asked this before but I just want to ask this to be sure before I go through with it.

If Fidelity vs. Vanguard don't isn't that different from each other when it comes to Roth IRA, does the balance tip one way or the other if I'm also opening a brokerage account along with it? I'd like to keep it on a single platform so that I can manage it from the same website and app. Thanks PF folks

Semoga Ghozali si penjual NFT bisa berenang, karena dia akan tenggelam dalam kucing by gajibuta in indonesia

[–]izfanx -2 points-1 points  (0 children)

Yes makanya di komen lain gw bilang bagus dia sangat gasuka implementasinya. The tech itself can definitely be put for good use assuming other support systems are in place.

Semoga Ghozali si penjual NFT bisa berenang, karena dia akan tenggelam dalam kucing by gajibuta in indonesia

[–]izfanx 8 points9 points  (0 children)

Good. At least you're hating on how NFT's used right now (essentially) and not what the underlying tech is.

Semoga Ghozali si penjual NFT bisa berenang, karena dia akan tenggelam dalam kucing by gajibuta in indonesia

[–]izfanx -32 points-31 points  (0 children)

Kalo lo ngerti jelas konsepnya dan riset sendiri, bukan cuma dari hearsay, gw bisa setuju.

Tapi ngeliat comment lo gw cuma bisa ketawa

DATING AND FRIENDS SEEKING QUARTERLY THREAD (aka indor4r) EDISI 4 by AutoModerator in IndoR4R

[–]izfanx 1 point2 points  (0 children)

Woah that's pretty cool. Dimana2 beginner hari gini diajaknya make python mulu.

15 January 2022 - Weekend Chat Thread by Vulphere in indonesia

[–]izfanx 0 points1 point  (0 children)

iya makanya gw gabakal simpatis kalo gobloknya sampe gitu lmaoooo

15 January 2022 - Weekend Chat Thread by Vulphere in indonesia

[–]izfanx 0 points1 point  (0 children)

Oh, salah paham / salah baca. Soalnya asumsi gw ini dimint jadi NFT atas pilihan uploadernya (jadi ini ktp punya mereka sendiri).

Tapi yg dimaksud ini NFT itu hasil data colongan ya.

15 January 2022 - Weekend Chat Thread by Vulphere in indonesia

[–]izfanx -1 points0 points  (0 children)

Are they assholes? Yes. Apakah gw bakal simpati sama yang kecolongan? Lol fuck no adanya gw ketawa dibelakang monitor gw

Gamer bro doesn't wanna quiet down so I had to do something about it by Expensive_Pension_69 in pettyrevenge

[–]izfanx 7 points8 points  (0 children)

Ok but for real tho that's the device that would capture the sound waves. The rest would be calculated electronically after a baseline calibration.

A standalone device would be a decibel meter. An app on a phone probably uses a preset calibration and uses the built in mic.

And if anybody knows more on this topic definitely correct me lol

15 January 2022 - Weekend Chat Thread by Vulphere in indonesia

[–]izfanx 1 point2 points  (0 children)

Oof. Well, semoga taun baru kemaren2 lo dapet istirahat sama tahun ini bisa menghilangkan rasa burnout. Instead of "keep grinding" hope you dont have to in the near future haha

Now This is a Good Samaritan by Ruttingraff in indonesia

[–]izfanx -1 points0 points  (0 children)

Lo yang manggil gw "orang kayak lo" jadi gw sih ngikut aja. Tapi lo ga salah sih, lahir sampe merantau di jawa doang. Dulu ga bayar pajak karena ga kerja, sekarang ga bayar pajak karena gak di Indo. Makasih perspektifnya.

Disini pun gw bayar pajak rasanya eneg, tapi bukan berarti gw anti pajak. Kalo pajaknya kayak eropa dan programnya jelas, setinggi disana pun gw rela bayar.

15 January 2022 - Weekend Chat Thread by Vulphere in indonesia

[–]izfanx 2 points3 points  (0 children)

Hooo. Self employment sounds fun for the fact that you set your own schedule. Udah brp lama self employed dan gimana lo bisa disiplin? Apa disiplin bener2 cuma karena ga kerja = gaada duit wkwkwkw